Det här är bara sååå gott! Enkelt att svänga ihop och gillas av alla i familjen, alltså en given vardags-hit!
4 personer:
1 burk konserverade körsbärstomater
1ask färska körsbärstomater
2 vitlöksklyftor
rapsolja
2tsk honung
2msk smör
salt & peppar
2pkt tärnad bacon
Pasta efter smak
1 buffelmozzarella
1 bit färsk parmesanost
1 kruka basilika
Tärna tomaterna och skär vitlöken tunt. Fräs vitlöken lätt i oljan i en traktörpanna och ringla över honungen. Rör om och tillsätt tomaterna. Tillsätt smör och salt & peppar. Fräs i ca 10 minuter, tills nästan all vätska kokat bort.
Knaperstekt baconet och koka pastan al dente.
På ett stort serveringsfat blanda pastan med tomatsåsen, strö över bacon och dra mozarellan i bitar och lägg på. Toppa härligheten med basilikablad och nyriven parmesanost!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar